Mensen maken geschiedenis

40/50 Quincy Poelman

Quincy is echte een spring in’t veld, zo zegt ze zelf, en als je haar bezig ziet op haar werkpost in GC Oost, dan is het duidelijk dat Quincy ervan houdt om in beweging te zijn. “Ik  deed vroeger atletiek,” zegt ze “Specialiteit: 2000 en 3000 m. Maar in combinatie met het  werk, en de zorg om zijn zoontje, werd het wat te veel.” Dus schrapte Quincy atletiek van haar lijstje.  Op dat lijstje staat Volvo nog altijd erg hoog. “Ook ik ben ik nog een interim”, zegt Quincy.
Ze kwam over van Johnson Controls, toen Volvo de montage van de dakbekleding en de  middenconsole in eigen beheer nam, maar toen er kandidaten gezocht werd voor andere  taken, was ze meteen kandidaat. Als je haar vraagt hoe ze het hier vindt, aarzelt ze geen seconde:  “Super!” Haar team is meer dan OK, de sfeer is goed, en het werk doet ze graag. “Het  is hier goed werken voor wie graag de handen uit de mouwen steekt,” zegt ze. Ze carpoolt  met collega’s, en ook dat valt haar reuze mee.
Quincy monteert isolatiematten en plaatst panelen onderaan de bodemplaat. Het is een taak  die behendigheid en lenigheid vergt - Quincy duikt onder de hangende koetswerken door, en verricht haar montages snel en vlot. Haar sportief verleden is hier duidelijk een voordeel. Omwille van de aard van het werk, met de auto’s in hangers, ben je hier best tussen 1,70 en  1,80 meter groot, en dat is perfect voor haar. Quincy is een uitzendkracht en ze beseft wel  dat ze nog geen werkzekerheid heeft. Maar ze heeft er vertrouwen in - “Ik hoop dat ik hier  kan blijven!” zegt ze.

Quincy Poelman
Geboren: 1991
In dienst:  2015
Personeelsnummer: 32415

Naar boven